Boka coaching

David har transformativa samtal med indiver och grupper om allt från deras självkänsla och livsglädje, till deras karriärer och relationer . Men oavsett vad ämnet i konversationen är - baseras allt på vårt medfödda välmående och potential.

När de han samtalar med åter kommer i kontakt med den delen av sig själva börjar de inte bara ha en rikare upplevelse av livet utan skapar också det de vill i den yttre världen på ett lättare sätt och med mer balans.

”Jag älskar att ha samtal med David och har haft stor nytta av det. Mitt sinne känns klart i han närvaro. Världen ser underbar ut och full av möjligheter.” – Chris, London

Enskild session:

Denna coaching guidar dig tillbaka till din naturliga klarhet, ro och välmående. Det kan finnas ett konkret mål med samtalet, kanske handlar det om att landa i en oas av närvaro. För någon handlar det om att bli lyssnad på, på riktigt, för första gången.

"Vi har alla en medfödd ro, lycka och balans vi aldrig blir av med, men som vi har en märklig förmåga att tänka oss bort ifrån""

I takt med att landar avdramatiseras livet och du kan gå genom vardagen med mer flyt och tacksamhet.

Praktiskt info:
* 60 minuter djupgående coaching via telefon.
*Pris: 950 kr (inkl. moms)

2-dagars intensiv:

Detta är ett djupgående alternativ för dig som vill få en bättre förståelse för din egen psykologi och ditt eget varande. En möjlighet att skifta fundament i livet.

Personer som gör det skiftet inser att deras välmående inte kommer från yttre ting såsom framgång, romantisk kärlek eller prylar utan att de har all ro, inspiration och välmående inombords.
Att livet fungerar inifrån - och ut!

Effekten för tidigare klienter är en återfunnen glädje, större närvaro och bättre uthållighet i livets dalar. De presterar bättre (med lätthet) och fördjupar i sina relationer.

Praktiskt info:
*8 timmars samtal fördelat på två dagar (i Göteborg)
*Uppföljning via telefon två veckor efter intensiven.
*Pris: 7500 kr (inkl.moms)

Vilket alternativ passar bäst för dig?

Maila contact@davidandersson.org för en konsultation.


Omdömen från tidigare klienter

”David har en unik förmåga. Han har en kunskap, värme och helt otrolig närvaro som gör det möjligt för honom att hjälpa människor från djupet. Äkta, ärligt och kraftfullt är min sammanfattning av hans arbete.”

- Maria, Stockholm

"Tack tack tack för allt du gjort för mig! Helt magiskt hur jag ser på livet nu. Känns som att det inte finns någon kris jag ej kan hantera.
Jag har ändrat livsperspektiv helt och det är omöjligt att förklara - det bara känns.
Jag har alltid varit en tänkare som ibland har haft svårt att hitta mening med livet. Det kan pågå i några dagar men nu vet jag att det går över."

- Mikael, Stockholm

"När jag började arbeta med David var det för att finna syftet med mitt liv. Jag hade provat många modeller och vinklar men inget av de fungerade. Under vår tid tillsammans förstod jag att det jag letade efter faktiskt fanns i mig - inte på utsidan. Jag har nu en trygg grund för framgång som känns meningsfull för mig och jag är tacksam för att ha haft Davids guidning och fokuserade närvaro längs vägen "

- Will, Vancouver